Coöperatie Energieneutraal Koudekerke/Dishoek van start

KOUDEKERKE - Met de eerste ledenvergadering op dinsdag 29 mei om 19.30u in de Couburg te Koudekerke gaat de coöperatie Energieneutraal Koudekerke/Dishoek van start. Inwoners en bedrijven in het postcodegebied 4371 worden van harte uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen, ook als u zich nog niet hebt aangemeld als belangstellende voor de coöperatie.

Tijdens de ledenvergadering zal informatie worden verstrekt over de coöperatie (statuten, bestuur etc.) en de stand van zaken van en mogelijkheden tot het financieel participeren (o.a. obligaties) in het samen met Zeeuwind te realiseren Zonnepark aan de Braamweg.

Tijdens deze eerste ledenvergadering zal ook een definitief bestuur worden gekozen. Om aan de besluitvorming tijdens de vergadering mee te doen is er aan het begin en in de pauze gelegenheid om lid te worden van de coöperatie. Dat is echter niet verplicht: ook belangstellenden zijn van harte welkom!

De stukken die in de vergadering aan de orde zullen komen zijn vooraf beschikbaar op de nieuwe website van de coöperatie: www.4371energieneutraal.org [l]