Korte berichten

Korte berichten

MIDDELBURG
Schaapscheerfeest:
Op zaterdag 2 juni van 10:00 uur - 16:00 uur zet kinderboerderij "De Klepperhoeve" de deuren open voor het jaarlijkse schaapscheerfeest! Er is van alles te beleven, waaronder schapen scheren, er wordt wol gespind, er zijn kraampjes met allerlei verkoopwaar, kinderspelen, pony rijden en nog veel meer activiteiten! De entree is gratis.
Bingo: Zaterdag 2 juni organiseert Activiteitenvereniging Het Bastion weer de maandelijkse bingo, Bastion 40, 4331 TH, Middelburg. Start 14.30 uur, deur geopend vanaf 13.45 uur.
Bijeenkomst Repair Café: Kom langs op zaterdag 2 juni bij het Repair Café Middelburg. Onze deskundige reparateurs staan voor uw klaar. U wordt vriendelijke geholpen door onze gastvrouw of man en begeleid naar de juiste reparateur. Wij repareren tegen materiaalkostprijs. Uw donaties zijn natuurlijk ook welkom! Wij zijn aanwezig van 10:00 tot 14:00 bij Bowling en partycentrum De Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.
Miniconcert: Donderdag 31 mei vindt de start plaats van een nieuwe serie wekelijkse Miniconcerten van het Lange Jan Project, een initiatief van de Raad van Kerken Middburg. De concerten vinden steeds op donderdag plaats in de Koorkerk van Middelburg, altijd van 15.00-15.30 uur. De concerten worden gegeven op verschillende instrumenten, maar ook zang komt aan de beurt. De concerten zijn gratis toegankelijk, met een collecte aan de uitgang om de onkosten te bestrijden. We prijzen ons gelukkig dat Jan Wisse, organist te Aagtekerke, zich bereid heeft verklaard het eerste Miniconcert te verzorgen. Zie voor het de speellijst en voor de andere activiteiten van het Lange Jan Project: https://langejanproject.wordpress.com.
Spirituele opmaat van tweede Volkorendag: Zondag 3 juni, de tweede dag van Middelburg VOLkoren, wordt in de Doopsgezinde kerk een speciale kerkdienst gehouden, waaraan het mannenkoor Fortissimo uit Bergen op Zoom medewerking verleent. Ook op twee andere plaatsen, de Koorkerk en het Abdijplein, wordt een dienst met medewerking van een of meer koren gehouden. De dienst in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat begint om 10 uur. Menno Hofman uit Voorburg leidt de dienst en houdt een korte overdenking. Organist is Bert Geleijnse.

SEROOSKERKE
Zangavond:
Vrijdagavond 1 juni 2018 aanvang 19.15 uur in de Petruskerk, Ds.v.Wouwestraat 41, Serooskerke. U wordt van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. Er is een collecte voor de Stichting ter bevordering van de bijenteelt in Noord-Uganda. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten bij een kopje koffie of thee. Heeft u vragen mail gerust: hjwattel@gmail.com

OOSTKAPELLE
Ontdek Oostkapelle:
Zaterdag 2 juni, organiseert Werkgroep Landgoed Wandelingen Oostkapelle (LGWO) weer een mooie wandeling van ongeveer 1,5 uur door Oostkapelle met een gids. De gids komt zelf uit Oostkapelle en zal u allerlei leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden over het dorp vertellen. Vertrek om 13.30 vanaf InfoKnoopPunt 't Wachtertje, bij de Dorpskerk. Opgeven kan tot 20.00 uur de avond vooraf via mail info@wroostkapelle.nl, vermeld hierbij uw telefoonnummer. Max. 12 deelnemers, vol is vol! Meer informatie over de gidswandelingen en bewegwijzerde wandelroutes in Oostkapelle kunt u vinden op www.wroostkapelle.nl.

MELISKERKE
Talentenmarkt:
Voor het gezamenlijk diaconaal jaarproject van de diaconieën van de protestantse gemeenten Zoutelande, Koudekerke en Biggekerke/Meliskerke ten behoeve van de Voedselbank Walcheren willen wij een talentenmarkt houden op vrijdag 1 juni van 16.30 tot 19.30 uur in de Odulphuskerk van Meliskerke. Tijdens de talentenmarkt is de mogelijkheid tegen vergoeding wat te eten en/of te drinken. De talenten kunnen werkelijk van alles zijn: iets wat u goed kunt, iets wat u graag voor een ander wilt doen of iets waar u zich graag voor in wil zetten. Ter inspiratie wat voorbeelden: appeltaarten bakken, auto wassen, fiets opknappen, dakgoot schoonmaken, klussen of oppassen. Aanmelding diaconie@pknbm.nl [l]