Noormannen beslist de wedstrijd in 8 minuten

MIDDELBURG - Noormannen moest in de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 uit de competitie, namelijk Luctor Heinkenszand winnen, om eventueel nog een prijs te behalen, namelijk het winnen van een Periodetitel. De start was overweldigend, want binnen 8 minuten wist de thuisclub driemaal te scoren.

Routinier Mark Minderhoud, scoorde in de 2e minuut, aanvoerder Erwin Pouwelse volgde zijn voorbeeld in de 5e minuut en in de 8e minuut was het wederom Mark Minderhoud, die voor de 3-0 zorgde. Met deze stand brak tevens de rust aan. De bezoekers kwamen terug in de 77e minuut, terwijl de thuisclub de beste mogelijkheden kreeg. In blessuretijd, nameijk in de 93e minuut, kwamen de bezoekers nog op 2-3, doch de overwinning van Noormannen was meer als verdiend. Daar kampioen Veere reeds een periodetitel had behaald, evenals Luctor Heinkenszand, had Noormannen recht op een periotitel en tegenstanders zijn o.a. Rillandia en Apollo'69.

Overige Seniorenuitslagen
Serooskerke 6-Noormannen 3 1-4
Noormannen DA 1-Walcheren DA1 4-1
Seniorenprogramma
Zaterdag 2 juni

12.15 Noormannen DA1-Nieuwdorp/Patrijzen DA 2.

Ledenvergadering
Donderdag 31 mei vindt een Ledenvergadering plaats voor álle leden vanaf 15 jaar.Aanvang: 20.30 uur in de Kantine van VV De Noormannen.

Agenda
16.00-17.00 uur: Training Spelenderwijs in Sportzaal De Bellink voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.
Waterskiën voor de JO17 georganiseerd door de Recreatiecommissie van VV De Noormannen