Activiteiten bij Activiteitenclub Voor en Door Alleengaanden

MIDDELBURG - Activiteitenclub AVEDA organiseert elke maand een ontmoetingsdag. Tijdens deze dag kunnen de Aveda deelnemers gezellig met elkaar samenzijn. Ook is het de gelegenheid voor nieuwe deelnemers om met AVEDA kennis te maken.

Sinds de start van Aveda in november vorig jaar zijn er al diverse locaties gekozen. Onder andere kwamen deelnemers bij elkaar in Goes, Ossendrecht, Zoutelande en afgelopen zondag is er voor de maand mei voor de eerste keer een combinatie van activiteiten geweest. Johan Mol, één van de Aveda deelnemers afkomstig uit Ritthem organiseerde een gezellige wandeling bij Fort Rammekens waarna ze vertrokken naar Oostkapelle om daar ook Aveda deelnemers te treffen tijdens een gezellig gezamenlijk diner bij restaurant Dennenbos.

Programma
Diverse activiteiten staan op het programma van Aveda. Zo gaan verschillende Aveda deelnemers naar de Biesbosch om daar te genieten van een tweedaagse trip inclusief boottocht en diner. Overdag zit het in de planning om ter plaatse fietsen te huren en een gezellige fietstocht samen te maken. Heeft u interesse? Ook hiervoor kan nog aangemeld worden. De eerstvolgende bijeenkomst (deze is steeds op de laatste zondag van de maand op elke keer weer een andere locatie) is op zondag 24 juni. Bijzonder aan deze ontmoetingsmiddag is dat er 8 tot 9 persoonsbusjes ingezet gaan worden die door eigen deelnemers gereden worden. Elke deelnemer (tot een reële straal aan km's vanaf Middelburg gerekend) wordt s morgens thuis opgehaald en na afloop van de dag ook weer thuis afgezet. Deze keer is gekozen voor Brugge.

Inschrijving
Spreekt u dit alles aan en denkt u misschien is dit wel iets voor mij ook om aan deel te nemen dan bent u van harte welkom. Uw inschrijving is geheel kosteloos. U betaalt slechts de kosten behorende bij de activiteit(en) waar u zelf voor kiest en aan deelneemt.
Wilt u bijvoorbeeld graag deelnemen aan de activiteit 2 dagen Biesbosch inclusief overnachting en boottocht en u bent nog geen deelnemer van Aveda, dan stuurt u een email met daarin vermeld uw naam en adresgegevens en geboortedatum naar ijmrombouts@zeelandnet.nl. Ook geeft u aan dat u zich aanmeld voor de activiteit (Biesbosch). Aveda neemt dan contact met u op en voorziet u van alle nodige informatie. Dezelfde werkwijze geldt uiteraard voor ongeacht welke Aveda activiteit. Als u in uw mail maar duidelijk vermeld aan welke activiteit u wilt deelnemen. Wanneer u eenmaal staat ingeschreven ontvangt u maandelijks de nieuwsbrief met daarin de actuele informatie. Ook de diverse activiteiten staan in de nieuwsbrief vermeld. Meer informatie: www.aveda.vpweb.nl en www.aveda.jouwweb.nl [l]