MIDDELBURG - Toneelvereniging Pauze speelt in het weekend van vrijdag 8 juni om 20.00, zaterdag 9 juni om 20.00 en zondag 10 juni om 14.30 uur de voorstelling ‘Liefdeslied’ in het Middelburgs Minitheater.

Deze tragikomedie is geschreven door Peer Wittenbols en geregisseerd door Ineke van Doormaal. In deze voorstelling komen menselijke relaties met alle mooie en pijnlijke kanten aan de orde. Het zijn herkenbare emoties die getoond worden in gesprekken, welke ontstaan in bijzondere en onverwachte situaties.
‘Liefdeslied’ speelt zich af in de wachtruimte van een ziekenhuis. Er is een man binnengebracht die met zijn auto in het water is geraakt. Zijn moeder, zijn echtgenote, een rechercheur en een verpleegkundige zijn hierdoor in deze nacht met elkaar verbonden. Ze nemen allemaal hun eigen ervaringen en verdriet mee. Het samenzijn in de nacht brengt hen ertoe dit meer of minder verborgen verdriet met elkaar te delen, wat leidt tot soms heftige emoties. Het thema is het wankele evenwicht tussen gelukkig en ongelukkig zijn. De tekst is naast realistisch soms ook absurdistisch, waardoor een schrijnend gevoel kan worden opgewekt.
Entreekaarten kunnen worden gereserveerd via info@toneelverenigingpauze.nl of 06-31572257. Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang ook aan de kassa van het Minitheater verkrijgbaar.[l]