Nieuw aan het programma is de 'Thaise zondag'

MIDDELBURG - Met een programma voor maar liefst vier dagen bieden de Stadsfeesten in Middelburg vanaf donderdag voor ieder wat wils.


DOOR BRITTA JANSSEN

Muziek, theater, historisch erfgoed, kunst, cultuur en nog veel meer is er te vinden in en om de Markt van donderdag (7 juni) tot en met zondag (10 juni). Daarmee wil de organisatie van de Stadsfeesten een afwisselend programma bieden voor het hele gezin. Zo ontbreekt kunst en cultuur niet, met bijvoorbeeld film en kindertheater op het affiche. Met Klein Rondje Kunst kunnen liefhebbers een kijkje nemen bij ateliers in de binnenstad. Op de vrijdagavond is het Prins Hendrikdok het decor voor het Dokconcert, met onder meer een optreden op een drijvend podium bij de Dam van Smout en Tommie Christiaan. Op zaterdagmiddag zijn de Kloveniersdoelen het podium voor verschillende singer-songwriters.

Havenfeesten

Voor de zaterdag staat onder meer de Zeeuwse Veteranendag op het programma. De havenfeesten bieden activiteiten in de stadshaven. Bekijk historisch erfgoed, probeer watersporten uit en geniet van live muziek.

Nieuw op het programma is het Thais evenement op zondag op Plein '40. Er zijn kramen met Thaise souvenirs en specialiteiten en er is zang en dans. Kijk voor het complete programma op
www.stadsfeestenmiddelburg.nl. [l]