Afbeelding
Foto: Mieke Wijnen

Juni Festivalmaand

Dit weekeinde ging 'Juni Festivalmaand' van start met Middelburg Volkoren. 190 koren hebben opgetreden op één van de 28 podia door de hele stad. Dankzij de 6691 koorleden uit (inmiddels) heel Europa, de vele toeristen en het prachtige weer was het een waar feest!
Ook de komende weekeinden hoeft u zich niet te vervelen, want u kunt genieten van achtereenvolgens de Middelburgse Stadsfeesten, Zeeland Jazz, het Kamermuziekfestival en Keti Koti. Graag wil ik op deze plek nogmaals alle vrijwilligers bedanken die Middelburg Volkoren en al die andere prachtige activiteiten in onze stad mogelijk maken. Hulde! Op

junifestivalmaandmiddelburg.nl vindt u het volledige programma.

Sinds mijn aantreden in augustus 2012 heb ik u op deze pagina van de krant op de hoogte gebracht van mijn belevenissen als burgemeester. Vorige maand is een nieuw college van b&w aangetreden en met de vier wethouders is afgesproken dat we u ook een kijkje in hun portefeuille en werkzaamheden willen geven. Daarom gaat deze column vanaf nu rouleren. U kunt op deze plek om de week een stukje lezen van één van de wethouders of van mijzelf. We hebben hiervoor gekozen, omdat ik van diverse lezers terughoor dat u deze column erg op prijs stelt. Ik wil graag onze wethouders de gelegenheid geven ook hun belevenissen, visie op ontwikkelingen of de actuele politiek met u te delen.

Wij wensen u veel leesplezier met de column in de nieuwe opzet. Graag tot ziens in de stad en anders weer bij 'Bergmann beleeft' hier in de krant!


Reageren? Mail naar
benw@middelburg.nl. [l]