Veere's Genoegen o.l.v. Thomas Bruijns
Veere's Genoegen o.l.v. Thomas Bruijns W. Engel

Zomerconcert Veere's Genoegen in Vrouwenpolder

VROUWENPOLDER - Muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt vrijdagavond 22 juni een Zomerconcert op camping Elzenoord in Vrouwenpolder. Naast het optreden van het fanfareorkest (o.l.v. dirigent Thomas Bruijns) kan het publiek ook genieten van enkele optredens samen met de schoolkinderen van basisschool De Goede Polder uit Vrouwenpolder en van bassischool Magdalon uit Veere.

In de periode voorafgaand aan dit Zomerconcert zijn diverse muzieklessen in het kader van de schoolprojecten ‘Heel Veere Speelt’ en ‘Wieger Wil Weg’ op de twee basisscholen verzorgd. De schoolkinderen laten deze avond aan elkaar, aan hun ouders en aan het overige aanwezige publiek de resultaten hiervan zien en horen. Het Zomerconcert begint om 19.00 uur en vindt plaats op het terrein van camping Elzenoord aan de Koningin Emmaweg 2/A in Vrouwenpolder. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar een overdekte locatie op het campingterrein.

Fanfareorkest
Het fanfareorkest zal op zondagmiddag 1 juli in Veere een tweede Zomerconcert verzorgen. Tijdens dit concert zal naast een optreden van Veere’s Genoegen ook een optreden worden verzorgd door muziekvereniging Sint Cecilia uit Zegge (Brabant). Bij goed weer vindt dit concert buiten in het centrum van Veere plaats en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Kleine Kerk in Veere (ingang Kapellestraat). Dit concert begint om 14.00 uur. De reeks concerten wordt vrijdagavond 6 juli afgesloten in Gapinge bij molen De Graanhalm. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge. Bij het eventueel uit moeten wijken naar de binnenlocaties zal dit kenbaar worden gemaakt via de website en de Facebook-pagina van de muziekvereniging. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. [l]

Veere's Genoegen o.l.v. Thomas Bruijns