Beachfitness met Miriam
Beachfitness met Miriam VisitDomburg

Beachfitness met Miriam in Domburg

DOMBURG - Hoezo tijdens uw vakantie in Domburg en omgeving niet fit blijven en aan uw gezondheid denken? U kunt namelijk helemaal in shape blijven met de Beachfitness met Miriam in Domburg.

Beachfitness met Miriam is al jaren een begrip in Domburg. Maar liefst 24 jaar staat Miriam iedere zomervakantie op dinsdag- en donderdagochtend op het strand in Domburg. Sommige toeristen weten al jaren de weg te vinden en plannen zelfs hun vakantie zo, dat ze in Domburg zijn, wanneer de lessen worden gegeven. Maar niet alleen vakantiegangers doen mee, ook inwoners van Domburg volgen met veel enthousiasme de lessen. Het zou eigenlijk als doktersrecept uitgeschreven kunnen worden: Beachfitness met Miriam in de heilzame zeelucht op het strand van de mooie badplaats Domburg.

Iedereen is welkom

Jong of oud? Het maakt niets uit! Iedereen is welkom om de spieren soepel te houden en fit te blijven tijdens de zomermaanden. Iedere dinsdag- en donderdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur bent u van harte welkom op het strand bij Strandpaviljoen De Oase in Domburg.

Beachfitness met Miriam vindt plaats vanaf dinsdag 10 juli; de laatste keer op donderdag 23 augustus. Voor Miriam is dit echt de allerlaatste keer, want dit is haar laatste seizoen. Een extra reden dit seizoen (nogmaals) deel te nemen.

Meer informatie omtrent de activiteiten en evenementen in de badplaats Domburg kunt u vinden in de evenementenkalender op de website van VisitDomburg. www.visitdomburg.com [l]

Beachfitness met Miriam