Straten in Westkapelle worden ingenomen door coureurs/lopers

WESTKAPELLE - Volgens traditie, vindt de Wielerronde van Westkapelle plaats op de derde woensdag in juli en zal dit jaar worden verreden op woensdag 18 juli en wel editie 43. Dit jaar 2 Categorieën en wel de Amateurs en de Amateurs 40+.

De start is om 20.15 uur en Burgemeester R. van der Zwaag van de Gemeente Veere lost het startschot en zal later op de avond de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen.De parkoerslengte is 1787 meter en er worden 30 Ronden afgelegd. De Rondemiss is dit jaar de zeventienjarige Ayka Verhulst.

Lopen
Voorafgaand aan het wielrennen vinden Lopen plaats. Om 18.45 uur de Scholierenloop en de Trimmers en Wedstrijdatleten starten om 19.00 uur. De Lopers lopen op hetzelfde parkoers als de wielrenners. De inwoners en de toeristen worden via een flyer huis aan huis een week vantevoren op de hoogte gebracht van de verkeersomleidingsroutes in Westkapelle. Óók dit jaar is er weer de ffinanciële steun van 133 sponsoren en de tientallen vrijwilligers(sters). Dagelijks wordt er ingeschreven via de site van de Wielerstichting.
Info: www.wielerstichting-westkapelle.nl [l]