Zomeractiviteiten op kaasboerderij Schellach

MIDDELBURG - In de zomervakantie Zuid, van 9 juli t/m 15 augustus, organiseert Kaasboerderij Schellach elke maandag om 10.00 uur en elke woensdagmiddag om 16.00 uur een Boerderijbeleving. Hét moment om te ontdekken wat Echte Boerderijzuivel en Boerenkaas is en hoe het wordt gemaakt.

Na een korte uitleg volgt u het voetstappenpad over het bedrijf, dat o.a. uitkomt op het bezoekersplatform in de serrestal. Dit gebeurt in de vorm van een puzzel- en opdrachtentocht, waarbij na afloop en tussendoor volop gelegenheid is om te proeven van de heerlijke producten die op de boerderij worden gemaakt en verkocht.
Op woensdagmiddag melken we vanaf 17.30 uur de koeien in onze carrousel-melkstal. Ook leuk om dit een keer te zien!!
Op andere dagen is ook iedereen altijd welkom om de serrestal te bezichtigen of één van de kalfjes een knuffel te geven. Voorafgaand kan de bedrijfsvideo over het kaasmaakproces worden bekeken, waarna het voetstappenpad gevolgd kan worden. Dus voor elk wat wils, tijdens de zomervakantie op Kaasboerderij Schellach.
U vindt ons aan de Prooyenseweg 26 in Middelburg. Omdat de navigatie naar ons bedrijf niet altijd goed werkt: kijk voor een routebeschrijving op www.kaasboerderijschellach.nl [l]