Kampvuuravond Veere bestaat 5 jaar

VEERE - Wat vijf jaar geleden begon als een voorzichtig plan aan de keukentafel is uitgegroeid tot een bekend verschijnsel op Walcheren: de Kampvuuravonden in Veere.

Enkele mannen die een karakterweekend bij de 4de Musketier hadden meegemaakt, wilden ook in eigen regio voor mannen betekenis-volle bijeenkomsten organiseren. Hier groeiden de KVA's uit en ook de jaarlijks terugkerende Zwerftocht en Vader-Zoon-Night.

Met verwondering en dankbaarheid wordt nu teruggekeken op 5 mooie KVA-jaren, waarin mannen mochten worden bemoedigd, opgebouwd of ondersteund. Vriendschappen werden gesloten, getuigenissen werden gegeven, maar ook (geloofs-)twijfels of onzekerheden werden gedeeld.

De Kampvuuravonden zijn gezellig, laagdrempelig en zijn een uitstekende manier om andere mannen te ontmoeten in een ontspannen setting rondom een knapperend kampvuur.

5-jarig jubileum
Op 31 augustus wordt het 5-jarig jubileum gevierd. Het wordt een bijzondere kampvuuravond, want op deze Jubileum-avond zijn ook vrouwen van harte welkom.

De spreker is Mark Breemans en de avond wordt muzikaal ondersteund door de muziekband 'ZILT'.

Mannen, vrouwen, vrienden en vriendinnen zijn uitgenodigd dit jubileum feestelijk mee te vieren. De avond begint om 20.00 uur. Lokatie: Veere! (Parkeerplaats bij de sluis). Voor meer info: www.kvaveere.nl [l]