Ria en Suzan dragen de studio over aan Erika Molenaar.
Ria en Suzan dragen de studio over aan Erika Molenaar. Foto:

Overname Sport- en afslankstudio Sanérie

VROUWENPOLDER - Na 12 jaar met veel plezier Sport-en afslankstudio Sanérie te hebben gerund, hebben de 2 huidige eigenaresses Ria en Suzan besloten om het stokje door te geven aan Erika Molenaar. Per 1 september zullen zij de Studio overdragen aan Erika.

Ria en Suzan hebben een fijne sport studio neergezet, waar de klant centraal staat. Er is persoonlijke begeleiding bij het sporten, er worden (voedings)- adviezen op maat gegeven. Kortom een plek waar je je welkom voelt en je gezien wordt.

Thermo Fysische Methode

Bij Studio Sanerie in Vrouwenpolder kunt u sporten volgens de TFM (Thermo Fysische Methode). Dit houdt in sporten in infrarood warmtecabines gecombineerd met voedingsadvies op maat.

Een methode die bewezen effectief is, er zijn in de afgelopen 12 jaar vele tevreden klanten geweest.

De TFM methode is ook uitermate geschikt voor mensen met reuma en fybromialgie klachten.

Plannen en ideeën

Erika heeft de intentie om met evenveel enthousiasme en oog voor de klant de studio voort te zetten. Aan plannen en ideeën geen gebrek, dat gaat zeker goed komen!

Ben je benieuwd naar Studio Sanerie, het sporten met de TFM methode en wil je het graag een keer ervaren. Bel gerust voor een gratis intake en proefbehandeling, ook mannen zijn welkom.

Studio Sanerie, Fort den Haakweg 15a, 4354 NE Vrouwenpolder [l]