Tegenstander Noormannen 1 maatje te groot

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag in Zierikzee aan tegen MZC'11 1.

MZC is een tweedeklasser en Noormannen komt dit seizoen uit in de derde Klasse. Bij Noormannen ontbraken nog diverse Selectiespelers, daar tegenover staat dat enkele nieuwe spelers toegevoegd zijn aan de Selectie, o.a. Marlo Janisse en Brian de Visser. Het was juist laatstgenoemde, die Noormannen na 2 minuten op voorsprong zette. MZC zette echter orde op zaken en wist de rust in te gaan met een 3-1 voorsprong, waarvan twee doelpunten gescoord uit een vrije trap. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebreid naar 4-1, maar via een eigen doelpunt kwam de 4-2 op het scorebord.In de laatste 3 minuten wist de thuisclub nog 1 keer te scoren en werd de eindstand 5-2 in het voordeel van de thuisclub. Op naar de volgende wedstrijd, namelijk zaterdag 1 september. Op die dag staat de Bekerwedstrijd in en tegen Domburg op het Programma. Ervan uitgaande dat het veld bespeelbaar is, is de aanvangstijd 14.30 uur.

Eveneens voor de Beker, wordt in Westkapelle gespeeld de wedstrijd: Noormannen 3-De Westhoek 3, aanvang: 14.30 uur.