Monumentendag in Prot. Gem. Aagtekerke-Domburg

AAGTEKERKE/DOMBURG - Ook dit jaar zijn onze kerkelijke gebouwen open gesteld voor het publiek op de Open Monumentendag 2018.

Aagtekerke:

Het kerkgebouw in Aagtekerke is op zaterdag 8 september geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend voor bezichtiging. Op deze dag zullen er weer diverse activiteiten zijn in en rond de kerk zoals orgelspel, kraam van de handwerkclub en koffie/thee met verse wafels enz. Er is een fototentoonstelling met als thema: Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan onze kerk.

Domburg:

Ook in Domburg is de kerk open voor bezichtiging, er is orgelspel en ook de wereldwinkel Serooskerke is aanwezig met allerlei mooie artikelen. Bovendien kunt u op deze dag de toren beklimmen wat verder in het jaar niet mogelijk is.

Boekenmarkt:

In De Poort (het bijgebouw van de Johanneskerk in Domburg) houden we op deze dag weer de traditionele boekenmarkt. We hebben een heel grote, gevarieerde collectie boeken waar zeker iets voor u bij is. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 50% van de opbrengst is bestemd voor onze eigen kerk, de overige 50% is bestemd voor het classicale project van Kerkinactie. Ook als u niet zoveel met boeken hebt kunt u gerust eens langskomen, er is koffie met lekkers en ook worden er nog andere dingen verkocht. Aan gezelligheid is geen gebrek en het is leuk om elkaar op deze manier te ontmoeten. Dus een bezoek is zeker zeer de moeite waard. [l]