Cursus olieverfschilderen door Kianoosh Geramie en Liesbetch Labeur

MIDDELBURG - Het docententeam van het Cultuurhuis breidt uit met twee jonge enthousiaste kunstenaars, Kianoosh Gerami en Liesbetch Labeur.

De klassieke olieverf schildercursus op de donderdagavond wordt dit seizoen begeleid door nieuwe docenten. Tot de herfstvakantie Liesbeth Labeur en daarna Kianoosh Gerami, beiden kunstenaars. De eerste vijf lessen gaan de cursisten vooral aan de slag met verbeelding. Daarna gaan we steeds dieper in op de vele mooie mogelijkheden van olieverf.

We gaan in de praktijk aan de slag. Bij Labeur ligt de nadruk op verbeelding, gezamenlijk kunst maken en materialiteit. Met Kianoosh duiken de cursisten ook de kunstgeschiedenis in en analyseren we een aantal werken van olieverfmeesters uit het verleden en hedendaagse kunstenaars. Welke technieken er zijn gebruikt, ontdekt of ontwikkeld. Bovendien: in elke les helpen wij u graag verder met uw zelfstandige werk, waar elke les aan gewerkt kan worden. Misschien wilt u beter worden in kijken of heeft u technische vragen. Geen vraag is te gek. We zien er naar uit om samen met verf en u te werken.

Informatie over de cursus en hoe aan te melden: www.cultuurhuiskuiperspoort.nl/cursussen [l]