Erica Vogel fluitiste.
Erica Vogel fluitiste. eigen fotograaf

Concert Grootkoor met Jong Talent

MIDDELBURG - Op vrijdag 21 september geeft het Grootkoor Zeeland een feestelijk concert in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Solistische medewerking zal verleent worden door de jonge musici Marijke Loopers als sopraan, Erica Vogel als fluitiste en de pianist Mark Brandwijk.

Het Grootkoor Zeeland staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Op het programma staan prachtige liederen uit het lichte muziekgenre, opera en musical. Kom genieten van dit fantastische programma!

Marijke Loopers

De jonge sopraan Marijke Loopers studeerde solozang aan de Fontys Hogeschool voor Kunsten in Tilburg. De afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan als soliste in diverse operavoorstellingen en theaterproducties.

Erica Vogel

Erica Vogel is op 7-jarige leeftijd begonnen met fluitspelen. Zij heeft twee keer de eerste prijs gewonnen in het Benelux fluitconcours. Momenteel volgt ze de hoofdvakopleiding op het Conservatorium in Zwolle.

Mark Brandwijk

Pianist Mark Brandwijk is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Vorig jaar was hij ook te gast bij het Grootkoor. Zijn pianospel werd zeer inspirerend genoemd en de muzieklust spatte er van af!

Op het programma staan prachtige liederen uit het lichte muziekgenre, opera en musical. Kom genieten van dit fantastische programma!

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via zing@grootkoor.nl en bij Tourist Shop Middelburg. Kassa van de Nieuw Kerk is geopend vanaf 19.15 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv. Aanvang concert: 20.00 uur. [l]