Noormannen scoort er lustig op los in en tegen Domburg.

MIDDELBURG - Donderdag 13 september werd in Domburg de uitgestelde Bekerwedstrijd gespeeld.

Domburg kreeg in de 1e helft óók enkele kansjes, doch een doelpunt bleef uit. Noormannen wist de kansen wél te verzilveren en wist tweemaal te scoren. De rust ging dan óók in met een 0-2 tussenstand. In de tweede helft kwam Domburg op 1-2, via een strafschop. Ná dit doelpunt leek de thuisclub terug te komen, doch Noormannen gaf geen kansen meer weg en wist nog vier maal te scoren en de eindstand betekende een 1-6 overwinning. Doelpuntenmakers waren Erwin Pouwelse, die drie maal scoorde, Marlo Janisse twee maal en Dylan Maljers scoorde eenmaal. Noormannen gaat verder in de Beker, ná reeds met 6-0 gewonnen te hebben tegen Corn Boys.

14.30 Bevelanders 1-Noormannen 1.
14.30 Noormannen 2-Luctor Henkenszand 3.

Noormannen JO11-1-LuctorHeinkenszand JO11-2: 3-14
Noormannen JO7-1-De Meeuwen JO7-2: 11-3.

Jeugdprogramma
Maandag 17 september

19.00 Noormannen JO13-1-V.C.K. JO13-1.

Donderdag 20 september

18.30 Oostkapelle/Domburg JO9-1-Noormannen JO9-1.

Zaalvoetbalherfsttoernooi

Op dinsdag 16 oktober vindt in Sportzaal De Bellink het Zaalvoetbalherfsttoernooi plaats. Alle jongens en meisje in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar kunnen zich hieraan voor aanmelden.

Voetbal Spelenderwijs

Jongens en Meisjes in de leeftijd van drie en half t/m zes jaar kunnen hieraan deelnemen. Wekelijks vindt dit plaats in Sportzaal De Bellink van 16.00-17.00 uur. Trainer hiervan is Gerbert van Sighem.