Stormvogels 1 verliest de derby van Atlas

MIDDELBURG - Zaterdag 15 september stond voor Stormvogels 1 de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. In Ritthem werd opnieuw een nederlaag geleden. Atlas 1 was met 20-15 te sterk.

Na de nederlaag tegen WION 1 werd er met veel overgave toegewerkt naar de derby tegen Atlas 1. In het eerste duel was het spel goed geweest, waardoor dat vertrouwen moest geven voor de volgende wedstrijd. Aan het begin van het treffen met de ploeg uit Ritthem moest Stormvogels 1 wel gelijk in de achtervolging. De 2-0 achterstand werd snel gerepareerd, maar na de 2-2 was er constant een achterstand. Bij de rust was het 8-6 voor Atlas 1.

Aan het begin van de tweede helft liet de thuisploeg zien dat het al een jaar ervaring heeft opgedaan in de tweede klasse. Binnen korte tijd was het 12-6 en moest Stormvogels 1 haar rug rechten. De bezoekers lieten daarna iets meer zien en scoorden lekker mee, maar konden de opgelopen achterstand niet dichten. Het gevolg was een 20-15 nederlaag.

Programma

Voor Stormvogels 1 zijn het twee harde lessen geweest. Zaterdag 22 september krijgt het de kans om zich te revancheren. In Westkapelle komt KV Tilburg 1 op bezoek. Het duel begint om 15.30 uur.

Het programma van de overige teams van Stormvogels ziet er als volgt uit: Stormvogels 2-Blauw Wit (K) 2 14.00 uur, Stormvogels 3-Blauw Wit (K) 4 12.15 uur, Stormvogels B1-ONDO (M) B1 10.15 uur, Stormvogels D1-Luctor D1 11.30 uur, Stormvogels D2-Emergo D2 10.30 uur, TOP (A) E5-Stormvogels E1 9.30 uur, BKC E1-Stormvogels E2 10.00 uur, Stormvogels F1-TOGO F1 9.30 uur en op woensdag 19 september speelt Stormvogels F2 tegen Atlas F2 om 17:00 uur.[l]