Pandaloop op WWF-dag

MIDDELBURG - Zaterdag 29 september organiseert het Wereld Natuur Fonds Zeeland de Pandaloop tijdens een speciale dag in Speelhof Hoogerzael in Middelburg.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar lopen deze zaterdag in Middelburg hard om hun favoriete dier te steunen. De Pandaloop wordt gehouden op het terrein van Speelhof Hoogerzael, dat op 29 september geheel in het teken staat van het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Goodiebag

Het doel van de Pandaloop is zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor de bescherming van de tijger, panda, gorilla en olifant. De deelnemers kiezen hun favoriete dier en laten zich sponsoren per gelopen rondje of betalen een vast bedrag om mee te lopen. Lopers krijgen een oorkonde en een WWF-goodiebag met onder andere een pluche Hupie (mascotte kinderclub WWF). Vooraf inschrijven voor de Pandaloop heeft de voorkeur en kan via www.pandaloop.nl. Op de dag zelf kan nog ingeschreven worden tussen 10:00 uur en 10:30 uur bij Speelhof Hoogerzael.

Meer activiteiten

Behalve de Pandaloop is nog veel meer te doen bij Speelhof Hoogerzael. Er zijn WWF-artikelen te koop en gratis proefnummers van de WWF-tijdschriften te krijgen. Met de hele familie kan een spannende speurtocht gedaan worden. Je kun jezelf als wild dier laten schminken, je eigen tas versieren, broodjes bakken of waterdiertjes onderzoeken. Voor deelnemers aan Pandaloop zijn deze activiteiten gratis. Kijk voor inschrijven en meer informatie www.pandaloop.nl. [l]