Eerste vestiging Active Lifestyle Club in Middelburg

MIDDELBURG - Op donderdag 4 oktober opent de Active Lifestyle Club haar vestiging in Middelburg. Het is de eerste Zeeuwse vestiging van ALC, een overkoepelende organisatie die zich richt op gezondheid, voeding en beweging. Bezoekers zijn welkom van 19.30 tot 20.30 aan de Ravensteijnweg 1, het voormalige ROC-gebouw.

Bij de Active Lifestyle Club werken coaches die mensen helpen met gezonde voeding, bootcamps en 1 op 1 coaching op gedragsverandering. Mensen komen er bijvoorbeeld om af te slanken, spiermassa aan te komen, meer energie te krijgen, vitaler te worden of om sportprestaties te verbeteren. Andere vestigingen zijn in Bergen op Zoom, Kampen en Zundert.

Bootcamps

Onderdeel van de ALC zijn de gratis bootcamps. De bootcamps zijn toegankelijk voor iedereen, ook mensen die geen gebruik maken van het totaalconcept van de ALC. De motivatie is om mensen te inspireren gezonder te leven. ‘Gezonde voeding kost vaak meer dan ongezonde voeding,’ vertelt Joost Thoonen, oprichter van ALC Middelburg. ‘Om dat te compenseren bied ik gratis bootcamps. Je hoeft dan niet ook nog eens te betalen voor de mogelijkheid om te sporten.’

Iedere week op zaterdag om 09.30u in Middelburg bij Ravensteijnweg 1 en iedere donderdag om 19.30u bij parkeerplaats van strandpaviljoen de Piraat in Oostkapelle.

Joost startte zijn eigen reis in februari 2017 waarin hij zelf een traject ervaarde en daarmee 15 kg afslankte en veel fitter en vitaler is geworden. Hij startte zijn ALC omdat hij ervaarde dat mensen in zijn omgeving het lastig vinden om hun voeding- en levensstijl te veranderen voor een lange termijn waardoor mensen vaak terug vallen in oude gewoontes. Hierbij is persoonlijke zorg en aandacht nodig. Zijn doelen met de ALC zijn om meerdere vestigingen te openen, meerdere Bootcamp locaties en daarmee meer mensen te begeleiden naar een gezonde en actieve levenstijl. [l]