Gemeenteavond over Messias Belijdende Joden

ARNEMUIDEN - Op woensdag 10 oktober zal er in de Hervormde kerk van Arnemuiden een gemeenteavond gehouden worden met ds David Zadok uit Israël als spreker. Dit gaat uit van de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden.

Hij is directeur van de uitgeverij HaGefen en predikant van de gemeente gemeente “Chesed we Emet” (Genade en Waarheid) in Kanot. Dit ligt zo’n 40 km onder Tel Aviv. Ds Zadok is inmiddels voor velen een bekende Joodse broeder. Hij neemt ons deze avond mee in de weg die God met Israël gaat. De beloften voor Israël zijn actueel. Het Joodse volk leefde in overtreding en zonden en leefden daarom zeventig jaar in ballingschap. Daarna bracht God een omkeer in hun lot en keerden zij terug naar Israël. Het getal 70 speelt een belangrijke rol in de Bijbel.

Ds Zadok zal ook de actualiteit van het zeventigjarig bestaan van de staat Israël sinds 1948 hierbij betrekken. Als gemeente Gods mogen wij iets meebeleven met de woorden uit Jesaja 40: Troost, troost Mijn volk, zal ulieder God zeggen, spreek naar het hart van Jeruzalem. We hopen op een gezegende avond met troostrijk en bemoedigend onderwijs. De avond begint om 20:00 uur en iedereen is van harte welkom!

Neem ook eens alvast een kijkje op de volgende websites: https://messiasbelijdendejoden.nl en www.graceandtruth.org.il/en. [l]