Start seizoen Humanistisch Verbond Zeeland

MIDDELBURG - De afdeling Zeeland van het HV houdt op zaterdagmiddag 6 oktober een bijeenkomst voor alle Zeeuwse leden en belangstellenden. Deze middag is bedoeld als start van het nieuwe seizoen.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in wijkcentrum het Palet te Middelburg, Johan van Reigersbergstraat 2. De inloop is vanaf 13.45 uur.

Om 14.00 uur is er de presentatie van de plannen en het programma van het nieuwe seizoen 2018-2019 van het Humanistisch Verbond in Zeeland.

Na de pauze (15.00 uur) houdt Ad Goos een voordracht rondom het thema 'verbondenheid', een van de kernwaarden van het humanistisch gedachtegoed. Ad Goos stelt dat verbinden en herverbinden voorwaarden veronderstelt. Graag zet hij deze voorwaarden aan de hand van praktijkverhalen in de verf. Daarbij vertelt hij over de hoogste en waardevolste relatie die een mens kan scoren in zijn leven met de ander: de relatie van de wederzijdse verrijking.

Ad Goos is geboren in Oudenbosch en heeft theologie en filosofie gestudeerd. Hij heeft les gegeven en werkte 30 jaar als ortho-agoog bij jongeren met een beperking in Antwerpen. Ad Goos is bekend als een begaafd en boeiend spreker

Rond 17.00 uur wordt de middag afgerond.

De toegang is vrij, ook voor niet-leden. Contactgegevens: hv-in-zeeland@zeelandnet.nl[l]