Stormvogels 1 verliest ook bij ADO 1

WESTKAPELLE - Na vier wedstrijden staat de teller voor Stormvogels 1 nog steeds op nul. Op bezoek in ’s Gravendeel bij ADO 1 begon de ploeg uit Westkapelle slecht aan het duel en verloor mede daardoor met 17-10.

Een week eerder was de start tegen KV Tilburg 1 nog uitstekend geweest. Dit moest vertrouwen geven voor het duel met ADO 1, dat ook nog zonder punten was. Toch begon de ploeg uit ’s Gravendeel veel sterker. Stormvogels 1 was niet bij machte om daar wat tegenover te zetten en keek bij de rust al tegen een grote achterstand aan: 11-4.

In de tweede helft speelde Stormvogels 1 vooral met meer passie en ging het meer duels winnen, waardoor de wedstrijd meer gelijk op ging. Echter werden de kansen niet afgerond. Het werd dan ook niet meer spannend en ADO 1 boekte zo een eenvoudig overwinning (17-10).

Stormvogels 1 blijft door de nederlaag op de laatste plaats staan. In het leerproces treft het zaterdag DVS ’69 1. Het kan dan laten zien of het weer stappen heeft gezet. Het duel begint om 15:30 uur.