Noormannen 1 behaalt zijn tweede uitzege

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag aan in Vlissingen tegen Vlissingen. Noormannen behaalde in de eerste wedstrijden een viertal punten, namelijk een gelijkspel en een overwinning.

Vlissingen was in de eerste helft de iets betere ploeg, doch kwam niet tot uitgespeelde kansen. De rust brak aan met een 0-0 stand. In de tweede helft was Noormannen de betere ploeg, wat resulteerde in enkele fraaie kansen. Het was Dylan Maljers, die in de 38e minuut voor de 0-1 zorgde. Het bleef spannend, daar de tweede helft 54 minuten duurde. Over de gehele wedstrijd, een nipte, doch verdiende zege voor de bezoekers.

Overige seniorenuitslagen

Noormannen 2 kwam niet in actie, Nieuwland 2 had zich teruggetrokken uit de competitie.

Pupil van de week

Pupil van de Week wordt de zevenjarige Joël Duvekot. Joël komt uit in de JO9-1 van de jeugdafdeling van v.v. "De Noormannen". Joël is sinds kort lid van onze vereniging en inwoner van Westkapelle. Joël gaat uit van een overwinning van "De Noormannen". Joël we wachten af en hopen dat jouw voorspelling uit zal komen.