Popkoor Seaside Rendez-Vous.
Popkoor Seaside Rendez-Vous. Patrick van Iersel

Nieuwe theatershow van Popkoor SEASIDE Rendez-Vous

GOES - Popkoor SEASIDE Rendez-Vous uit Goes staat op zaterdag 3 november en zondag 4 november voor de 3e keer in theater De Mythe in Goes. Dit keer met de nieuwe show ‘Seaside on the block’.

Seaside is in 2002 opgericht als een van de eerste Zeeuwse popkoren. Het koor bestaat uit zestig zangers en zangeressen en een zeskoppige live-band. Het koor richt zich op populaire hedendaagse popsongs maar ook op bekende nummers uit het verleden. Het koor wordt zoals altijd begeleid door de zeskoppige Seaside band. Muzikaal leider en dirigent is Frank de Vreeze.

Verdeeld in blokken
De nieuwe theatershow van Seaside heet niet voor niets ‘Seaside on the block’. De show wordt verdeeld in zes verschillende blokken. Elk blok heeft een eigen thema en nummers die bij dat thema passen. Een tipje van de sluier met een paar voorbeelden; Het blok ‘Feel’ gaat bijvoorbeeld over gevoelens, zoals ‘I got a feeling’ van de Black Eyed Pees en ‘Feel’ van Robbie Williams.
Het blok ‘Wereldvrede’ gaat onder andere over oorlog in het nummer‘ War’ van Kensington) en over het verlangen naar vrede in ‘ Imagine’ van John Lennon.
In het blok ‘Europe united’ wordt in het Italiaans, Frans, Portugees gezongen.
Tijdens de show kunnen de bezoekers niet alleen genieten van de mooie muziek. Seaside zorgt voor een afwisselende show met mooie lichteffecten, achtergrondbeelden en bijpassende bewegingen en kleding.
Het reserveren van kaarten is mogelijk via de website https://seasiderendezvous.nl/inschrijven/seaside-on-the-block
Meer weten over Seaside? Bezoek onze website www.seasiderendezvous.nl of onze Facebookpagina. [l]