Lampionnenoptocht Domburg 2017.
Lampionnenoptocht Domburg 2017. VisitDomburg

Lampionnenoptocht komt er weer aan

DOMBURG - Het is inmiddels een begrip in Domburg: de lampionnenoptocht in oktober. Dit jaar trekt de optocht door de straten en het centrum van deze gezellige badplaats op zaterdag 20 oktober.

Vanaf 19.00 uur start de lampionnenverkoop bij 'Het Schuttershof' aan de Kanonweistraat in Domburg. Vanaf hier vertrekt de optocht om 19.30 uur met muziek. Voor zowel deelnemers als toeschouwers is het genieten bij het zien van de vrolijke lampionnen, die stralen door de donkere straten van Domburg.
Wie het koud heeft gekregen kan zich na de optocht lekker opwarmen bij 'Het Schuttershof', waar de optocht eindigt. Rond de vuurkorven is er voor alle deelnemers gratis chocolademelk en marshmallows. Zo kan iedereen nog even nagenieten van de lampionnenoptocht.

Mogelijkheid tot schminken

Wie er een extra groot feest van wil maken, kan zelfs geschminkt deelnemen. Kinderen kunnen zich ’s middags laten schminken in het centrum van Domburg tussen 'Markt Zes' en de kerk tijdens Speel en Spring je mee. Dit is mogelijk vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is er vandaag ook weer een springkussen. Lekker springen, spelen en schminken deze middag.

Kortom zaterdag 20 oktober staat garant voor een leuke middag en avond in Domburg![l]