De MVA na het jaarconcert in 2017.
De MVA na het jaarconcert in 2017. Arie Willeboordse

120-jarig jubileum voor Muziekvereniging Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Zaterdag 6 oktober vierde muziekvereniging Arnemuiden met een receptie en een etentje haar 120-jarig jubileum.

In 1898 hadden de festiviteiten rondom de inhuldiging van koningin Wilhelmina in september van dat jaar duidelijk gemaakt dat er behoefte was aan een muziekvereniging in Arnemuiden en daarom werd op 7 november 1898 de fanfare Arne’s Genoegen opgericht.

Doorstart

In 2004 maakte de vereniging na een moeilijke periode een doorstart als harmonie en werd de naam veranderd in Muziekvereniging Arnemuiden.

De muziekvereniging verleent elk jaar onder andere medewerking aan Koningsdag, de 4 mei herdenking, Zeeuwse Veteranendag, visserijdag, herdenking op de Sloedam en de Kerstnachtdienst van de Gereformeerde Kerk.

Op zoek naar dirigent

De vereniging is op dit moment op zoek naar een nieuwe dirigent. De repetities en optredens gaan ondertussen gewoon door o.l.v. oud- dirigent Tonny de Jong.

Jubileumconcert

Op zaterdag 10 november geeft de muziekvereniging Arnemuiden een voor iedereen toegankelijk en gratis jubileumconcert in de Gereformeerde Kerk van Arnemuiden.

www.mva-arnemuiden.nl[l]