Singles vinden hun ideale partner bij 40PlusRelatie. Foto: LightFieldStudios
Singles vinden hun ideale partner bij 40PlusRelatie. Foto: LightFieldStudios Foto: LightFieldStudios

Relatiebemiddeling is maatwerk

MIDDELBURG - Wie op zoek is naar een duurzame relatie heeft vaak een bepaald type persoon voor ogen.

De één zoekt bijvoorbeeld een hoog opgeleide partner die een actief leven leidt, slank is en aan sport doet, terwijl de ander een huiselijk type zoekt die van huisdieren en gezelligheid houdt. Zoveel mensen, zoveel wensen, dat geldt zeker voor de ideale levenspartner. Wij van 40PlusRelatie weten als geen ander dat relatiebemiddeling mensenwerk is en vooral maatwerk.

Waarom is een partnerprofiel belangrijk?
Zodra iemand zich als relatiezoekende inschrijft bij 40PlusRelatie wordt er samen met de matchmaker uit eigen regio een uitgebreid profiel gemaakt. Sommige vragen zijn heel duidelijk om een juiste match te vinden, zoals lengte, leeftijd, postuur, rokend of niet. Veel belangrijker zijn de karaktereigenschappen; zoals lief, betrouwbaar, sociaal en humoristisch. Door de juiste vragen te stellen weet de matchmaker wat jij echt belangrijk vindt. In het partnerprofiel wordt daardoor zoveel mogelijk vastgelegd. Dit alles en de eigen indruk van de matchmaker vormen de basis voor maatwerk in de zoektocht naar een levenspartner.

Het maatwerk van matchmaker
Met alle informatie gaat de matchmaker actief voor jou op zoek. Jouw profiel wordt eerst met de "harde" partnerwensen vergeleken met andere profielen. Aan de hand van de eigen indrukken, intuïtie, mensenkennis en ervaring van de matchmaker wordt er daarna maatwerk geleverd. Door deze succesvolle aanpak hebben veel singles hun ideale partner bij 40PlusRelatie gevonden!

Bel
Neem nu dé stap en bel ons vrijblijvend 0187-60 35 61 of kijk op www.40plusrelatie.nl

Bureau voor singles
40PlusRelatie, hét grootste bureau voor singles van 40 tot 80 jaar in Nederland. [l]