Toerfietsen in herfst en winter

MIDDELBURG - Met het invallen van de herfst is er voor een aantal fietsers een einde gekomen aan een mooi en zonnig toerseizoen. Sommigen stappen over op de mountainbike, anderen bergen hun fiets op en kijken volgend jaar maart waar 'ie ook alweer staat of hangt.

Maar net als voorgaande jaren, is er een aantal mensen (m/v!) dat ook na half oktober graag doorrijdt op de toerfiets, bij voorkeur met een aantal gelijkgestemden. Gelukkig bestaat er een WhatsAppgroep voor iedereen die ook nu, doordeweeks of in het weekend, lekker samen met anderen wil blijven toerfietsen onder de motto's "Samen uit, samen thuis" en "Vrijheid blijheid!". Want je komt natuurlijk alleen wanneer je tijd en zin hebt!

De groep omvat zo'n 25 leden, in leeftijd variƫrend van 30- tot 60+, afkomstig uit tal van plaatsen op Walcheren, van Arnemuiden tot Vlissingen. Als ook jij mee wilt doen dan ben je van harte welkom! Kijk op onze website www.zeevelgen.nl en stuur een berichtje via het contactformulier op de site. Dan word je direct - en zonder enige verplichting! - aan de groep toegevoegd. En of je nu wel of niet met ons meedoet, we wensen je ook na vandaag heel veel fietsplezier! [l]