Queer in de stad, voor en door Zeeuwse jonge LHBT'ers

MIDDELBURG - Op woensdag 31 oktober zal in Middelburg tussen 16:00 en 20:00 uur het event Queer in de stad plaatsvinden. Het event is gratis. Aanmelden is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt. Er wordt gezorgd voor een lekker hapje. De sfeermakers zijn een danser, een gedichtvoordrager en een singer- songwriter-band die in akoestische vorm zal spelen.

Op deze avond zal er met elkaar gesproken worden over coming- out en familie. Vier families zullen hun ervaringen delen over het moment dat een familielid uit de kast is gekomen. Het event zal plaatsvinden in lunchcafe Het Koffiepand. U kun zich aanmelden via queerindestad@gmail.com tot uiterlijk zondag 28 oktober.

De jonge generatie gebruikt het woord Queer in plaats van LHBT. Queer in de stad heeft als doel jonge queers een plek te bieden, waar ze in een veilige omgeving elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Daarnaast zullen er gesprekken worden gevoerd over thema's die de doelgroep boeien en zijn er sfeermakers aanwezig die het event compleet maken. [l]