Incompleet Noormannen neemt een punt mee naar Westkapelle

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest het in de uitwedstrijd in en tegen Zaamslag stellen zónder een viertal selectiespelers en de opstelling moest op diverse plaatsen worden aangepast.

In de eerste helft werden aan beide zijden weinig kansen gecreëerd en de rust brak dan óók aan met een 0-0. In de tweede helft kwam Noormannen in de 49e minuut op voorsprong en het was routinier Mark Minderhoud, die hiervoor verantwoordelijk voor was. Zaamslag kwam terug in de 75e minuut en deze stand was na 90 minuten tevens de eindstand, een remise waar beide teams mee konden leven.

Pupil van de week

Pupil van de Week deze zaterdag is de negenjarige Luuk Cijsouw. Luuk komt uit in de JO11-1 van de Jeugdafdeling van v.v. "De Noormannen". Luuk komt uit een voetbalgezin, namelijk vader Pieter is o.a. leider van zijn team en oudste zus Emmelie voetbalt bij de Dames van v.v. "De Noormannen". Kortom, voetbal is een gesprek aan de keukentafel van huize Cijsouw.

Uitslagen jeugd

I.v.m. herfstvakantie kwam er slechts één jeugdteam in actie.

Voor de jeugd

Jongens en meisjes van 3 1/2 t/m 6 jaar kunnen wekelijks Voetbal Spelenderwijs beoefenen in Sportzaal "De Bellink" in Westkapelle op de maandagen van 16.00-17.00 uur.

Noormannenbazar

Deze vindt plaats op zaterdag 17 november, gelijktijdig met de Intocht van Sint en zijn Pieten. De aanvangstijd is 16.00-22.00 uur en de locatie is Kasteel van Batavia. Diverse onderdelen kan men beoefenen, of spelen. Uiteraard het bekende Rad van Avontuur, wat is de totale lengte van de commissieleden, sjoelbak, draaibord met pijl, het zgn. puzzengooien en niet de vergeten Beer Pong. Ook verlotingen en bij de flyer, die huis aan huis wordt verspreid is een kleurplaat toegevoegd en kunnen de jongens en meisjes, die deze insturen, een prijs winnen.