Herfstwandeling Cleene Hooge

MIDDELBURG - Op zaterdag 3 november om 10.00 uur wandelen de donateurs en andere geïnteresseerden van st. De Cleene Hooge een deel van het wandelommetje “rechtsom” in het prachtige natuurgebied Cleene Hooge aan de westkant van Middelburg. Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis.

Wandelroute
Wij verzamelen om 10.00 uur op de kruising Cleene Hoogeweg met het Laurens Stommespad ter hoogte van de Griffioenwijk. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Wij wandelen via het Laurens Stommespad naar de Walcherseweg, via de Hogelandseweg langs de watergang Domburgse watergang weer terug over de Cleene Hoogeweg naar het startpunt. Het terrein is deels verhard en deels onverhard, details zie https://www.decleenehooge.nl. Wij zullen met een trekpontje de Domburgse watergang oversteken, beetje avontuurlijk, erg leuk voor (klein)kinderen!

Uitleg
Onderweg krijgt u uitleg over dit bijzondere gebied en de recente ontwikkelingen van de Middelburgse gemeentelijke (bouw)plannen. Mogelijk houden wij het niet droog, dus draag laarzen/stevige schoenen, een waterdichte jas en evt. een sjaal!

Handig en snel met de fiets
Na deze wandeling drinken wij koffie/thee/fris in speelhof Hoogerzael aan het Seispark in de Griffioenwijk. Daarom is het handiger/sneller om dit keer op de fiets te komen naar de hoek Cleene Hoogeweg/Laurens Stommespad. Iedereen is van harte welkom, mits zonder hond. Deelname is gratis en op eigen risico en kom op de fiets. [l]