IDEE bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden

MIDDELBURG - Op 8 november houdt vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig een IDEE bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden. Het thema dat deze avond centraal staat is hoe om te gaan met veranderingen binnen je vrijwilligersorganisatie. Stichting Kenniscentrum Vrijwilligers verzorgt een interactief programma over dit thema.

Binnen je organisatie kan er een hoop veranderen. Bijvoorbeeld op het gebied van werkinhoudelijke taken, bejegening en cultuur. Ook de vrijwilliger zelf kan veranderen (bijvoorbeeld als gevolg van ouderdom). Hoe kun je je vrijwilligers hierin het beste begeleiden? Stichting Kenniscentrum Vrijwilligers neemt vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties hierin mee.
IDEE staat voor het Interactief Delen van Ervaringen en Expertise. Het programma bestaat dan ook uit een combinatie van een presentatie en interactieve ‘doe’ opdrachten, waarbij ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Er is plaats voor maximaal 50 vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties (max. 2 personen per vrijwilligersorganisatie). Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan tot 4 november via een mail naar Janneke: j.heesakkers@welzijnmiddelburg.nl of via telefoonnummer 0118-727027.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 november van 19.00 tot 21.00 uur in Porthos, Sint Sebastiaanstraat 12 te Middelburg, met daarna gelegenheid tot informele uitwisseling onder het genot van een drankje. [l]