Gymnastiekvereniging Hygiëa start wandelbootcamp

WESTKAPELLE - Gymnastiekvereniging Hygiëa is gestart met wandelbootcamp op maandag. Wandelbootcamp is een milde vorm van bootcamp. Tijdens de buitentraining wordt er sportief gewandeld en onderweg doen de deelnemers spierversterkende oefeningen waarbij alle spiergroepen aan de beurt komen.

Onder leiding van een ervaren instructeur en iedereen kan op eigen niveau deelnemen, mannen en vrouwen. Zowel startende sporters als ervaren sporters zijn welkom. Iedereen kan namelijk zijn eigen tempo bepalen. De training is elke maandag van 19.30-20.30 uur. De groep verzamelt onderaan de eerste trap in de achterweg in Westkapelle. De trap leidt naar het speeltuintje op de dijk.

Aanmelden
Heb je interesse in de wandelbootcamp? Kom dan de eerstvolgende maandag naar Westkapelle of stuur een mail naar info@gymnastiekvereniginghygiea.nl.
Hygiëa heeft een breed scala aan sportlessen. Zo biedt de vereniging naast de wandelbootcamp op maandag dans- en steplessen, op dinsdag turnen en pilates, op woensdag danslessen en bootcamp, op vrijdag weer turnlessen voor zowel jongens als meisjes en zowel heren als dames en op zaterdag springtraining. Kijk voor het volledige lesprogramma op www.gymnastiekvereniginghygiea.nl [l]