Noormannen kan geen overwinning thuis binnenhalen

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag aan tegen het laaggeklasseerde Kruiningen 1, doch de bezoekers namen de drie punten mee naar Kruiningen.

Noormannen speelde een zwakke eerste helft en Noormannendoelman Castel keepte een uitermate goede wedstrijd, doch kon niet voorkomen dat de bezoekers reeds na 9 minuten wisten te scoren. Noormannen creƫerde weinig kansen en de rust ging in met een 0-1 voorsprong voor de bezoekers. Noormannen herpakte zich in de tweede helft, doch kon dat vooralsnog nog niet uitdrukken in doelpunten. In tegenstelling tot de bezoekers, die in tweede helft na vijf minuten de 0-2 wisten te scoren. Noormannen kwam op 1-2 door Marlo Janisse en de bezoekers moesten de laatste minuten verder met tien spelers, na een rode kaart. Ondanks die rode kaart, wisten de bezoekers toch te scoren in de 75e minuut en de 1-3 bleek tevens de eindstand te zijn. Een teleurstellende nederlaag voor de Westkapelse ploeg.