Optreden Orkest van de Luchtmacht bij 120 jarige Crescendo

OOSTKAPELLE - Brassband Crescendo uit Oostkapelle bestaat 120 jaar. Ter gelegenheid daarvan treedt op 9 november het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op in Sporthal de Halve Maan te Oostkapelle, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.15 uur.

Het orkest treedt op met het spectaculaire programma Missions! In dit programma neemt het orkest het publiek meeneemt op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet. De 41 blazers en de 7-koppige ritmesectie gaan op muzikale reis naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden Oosten, etc. Het orkest doet dat met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit het eigen orkest en zangsolisten. Een spectaculair optreden dat ook niet muziekliefhebbers gezien en gehoord moeten hebben.

Kaartverkoop

De kaarten kunt u kopen bij Emté Oostkapelle (in de drogisterij) en bij Seaside (Dorpstraat 21 Oostkapelle) en op 9 november aan de kassa in de sporthal. Ook kunt u kaarten bestellen via de mail secretaris@brassband-Crescendo.nl. Als u kaarten via dit mailadres bestelt wordt u verzocht de kaarten vooraf te betalen via bankrekeningnummer NL14 RABO 0324 0004 64 onder vermelding van naam en adres. De bestelde en betaalde kaarten liggen dan op vrijdagavond 9 november voor aanvang van het optreden bij de kassa voor u klaar.[l]