man eet brood
man eet brood I. van Beekhuizen

Mannenontbijt in Polderhuis

WESTKAPELLE - Op 10 november is het zover dan organiseren we in het Polderhuis om 9.00 uur weer een heus Mannenontbijt. Voor dit ontbijt kunnen alleen mannen zich opgeven. Tijdens het ontbijten kun je kennis maken met de andere mannen, aansluitend is er nog een activiteit te doen, een lezing, rondgang of een buitentour.

Deze ochtend zal Jan van Beekhuizen (voorzitter van het Polderhuis) de mannen meenemen door het museum en vertellen over de geschiedenis van het museum maar ook die van het dorp. In december gaat het museum dicht zodat we de huidige expositie kunnen vernieuwen. Hij zal tijdens de rondgang al een kleine beetje het tipje van de sluier oplichten over de toekomstige expo.

Opgeven
Lijkt het je leuk om ook eens op een andere locatie te eten met andere personen dan normaal en wil je de kans niet laten schieten om het Polderhuis nog voor de verbouwing te bezoeken!? Geef je dan nu op! Of dames heb je zin een ochtend voor jezelf? Geef dan nu je man op! Dit kan via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118-570700. [l]