Kennismaken met zwemclubs in Vrijburgbad

VLISSINGEN - Heb je altijd al overwogen om lid te worden van een zwemclub maar wist je niet zo goed van welke of ben je er gewoon nooit aan toe gekomen? Dan is 11 november dé kans om eindelijk eens die eerste stap te zetten. In het Vrijburgbad tussen Vlissingen en Middelburg vindt dan namelijk een "spetterende zwemcarrousel" plaats waarbij je kennis kunt maken met verschillende zwemclubs.

Alle clubs presenteren zich in 20 minuten. Meezwemmen met meerdere clubs kan natuurlijk ook! Op de bewuste zondag kun je vanaf 14.00 uur onder meer meedoen met reddingsbrigade Van Dixhoornbrigade, de sportduikers van Duikteam Zeeland en de waterpoloërs en de wedstrijdzwemmers van De Zeeuwse Kust (DZK) en met de trimzwemmers van de Dukeloentjes. Om 17.00 uur eindigt het reguliere programma. Vanaf 18.00 uur kan ook nog kennisgemaakt worden met naturistenzwemvereniging Delta Natuur.
Meedoen aan de activiteiten is gratis mits je jezelf van tevoren aanmeldt. Dit kan via de website www.vrijburgbad.nl. Voor deelname aan de activiteit bij Delta Natuur is aanmelden sowieso verplicht. Voor duiken geldt dat het aantal plaatsen beperkt is (vol=vol). Hiervoor geldt tevens een minimumleeftijd van 14 jaar. [l]