Voor de kinderen is een een speciaal opgezette trainingsavond.
Voor de kinderen is een een speciaal opgezette trainingsavond. Foto:

Maak kennis met de reddingsbrigade

MIDDELBURG - In november kunnen geïnteresseerden kennismaken met de Middelburgse reddingsbrigade (Van Dixhoornbrigade). Op vrijdagavond 9 november kunnen kinderen/jongeren vanaf 10 jaar kijken en meedoen tijdens een speciaal opgezette trainingsavond. Kinderen tussen 6 en 10 jaar (en in het bezit van minimaal het A-diploma) kunnen dit doen op zaterdagochtend 10 november.

We laten zien op welke onderdelen wij wekelijks trainen. Het gaat met name om reddingsonderdelen, maar natuurlijk is er ook aandacht voor bijvoorbeeld de verschillende zwemslagen. Kinderen/jongeren die interesse hebben kunnen komen kijken, maar zelf meedoen is natuurlijk leuker. Ouders/verzorgers kunnen meekijken vanaf de kant.
De kennismaking op de vrijdagavond vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur. De kennismaking op de zaterdagochtend begint om 08.00 uur en eindigt om 09.00 uur. Al onze zwemtrainingen vinden plaats in het Vrijburgbad tussen Middelburg en Vlissingen. Meld je bij binnenkomst in het zwembad bij de coördinator (te herkennen aan het gele t-shirt). Hij/zij helpt je verder op weg.
Meedoen is geheel gratis! Alvast meer informatie lezen over het lidmaatschap bij onze vereniging? Kijk op https://www.vandixhoornbrigade.nl [l]