drie woonvarianten
drie woonvarianten Peter van den Berg

Woongemeenschappen: wonen met toekomst. Iets voor U?

MIDDELBURG - "Woongemeenschappen: wonen met toekomst. Iets voor U?" wordt georganiseerd door het initiatief Anders Wonen Walcheren samen met Stichting CPOZ en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. De bijeenkomsten zijn bestemd voor mensen die interesse hebben of zich willen verdiepen in één of andere vorm van “gemeenschappelijk” wonen en wellicht werken.

De bijeenkomsten vinden plaats in het kader van de expositie “At Home samen bouwen samen wonen” die tot en met 1 december van dit jaar te zien is in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Elk van de drie bijeenkomsten heeft dezelfde opzet. We beginnen met een rondje kennismaken waarna een korte inleiding volgt met één of twee ervaringsdeskundigen. Vervolgens is het vooral praten met elkaar: uitwisselen van kennis, ideeën en ervaringen.
Ook het doel is steeds hetzelfde: mensen met interesse in anders wonen in de regio bij elkaar brengen en bouwen aan een netwerk.

Aanmelden
Aanmelden (waar, met hoeveel): info@anderswonenwalcheren.nl. Wanneer? 14 november van 19.30 tot 21 uur in ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg.
Schikt dit u niet? Kies dan voor Goes: 15 november, 18.30 - 20.00 uur, in Bibliotheek Oostwal 34 of Terneuzen: 17 november van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Oostkant 1. [l]