Noormannen 1 staat in rechterrijtje na wederom een nederlaag

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag aan in en tegen 's Heer-Arendskerke. Noormannen wilde zich vandaag revancheren na de uitslagen van de laatste 3 wedstrijden, namelijk slechts 1 gelijkspel en 2 nederlagen.

De wedstrijd was nauwelijks van start gegaan, of de thuisclub kwam op een 1-0 voorsprong. Noormannen kon hier weinig tegenover stellen en toen de thuisclub op een 2-0 voorsprong kwam in 22e minuut leek de wedstrijd beslist. Het leed was nog niet voldoende, toen de thuisclub een onterechte penalty mocht nemen en de 3-0 was een feit. In de tweede helft leek Noormannen terug te komen en enkele fraaie kansen werden niet in een doelpunt omgezet. Dat lukte de thuisclub wel en in de 67e minuut prijkte de 4-0 op het scorebord. Aanvoerder Erwin Pouwelse deed iets terug en toen iedereen dacht, de 4-1 wordt de eindstand, deed de thuisclub nog iets terug in de laatste minuut van de wedstrijd en was de 5-1 de eindstand een voldongen feit. Noormannen weet wat het te wachten staat in het vervolg van de competitie.