Noormannen komt in de tweede helft terug

WESTKAPELLE - Kapelle 1-Noormannen 1. 1-0, in de 13e minuut. 2-0, in 27e minuut. 2-1, Marlo Janisse. Ruststand 2-1.

In de tweede helft scoort Erwin Pouwelse de gelijkmaker in de 25e minuut en dezelfde Erwin Pouwelse, scoort de winnende treffer in de 89e minuut. Noormannen 1 neemt drie kostbare mee uit Kapelle, na moeizame wedstrijden in de laatste competitiewedstrijden.

Pupil van de week

Pupil van de Week is de negenjarige Stef Matthijsse. Stef komt uit in de JO11-1 van de Jeugdafdeling van v.v. De Noormannen. Het gezin Matthijsse is een sportgezin, namelijk vader Eddy is leider van de JO7-1, waar jongste zoontje Wout in uitkomt. Moeder Angela komt uit in het 1e Team van Korfbalvereniging De Stormvogels en dochtertje Quinty komt uit in de Jeugd bij Korfbalvereniging van De Stormvogels.