Aagtekerkerun 2017
Aagtekerkerun 2017 Corrado Francke

19e Aagtekerkerun komt eraan

AAGTEKERKE - MC de Pekelinge organiseert zaterdag 22 december voor de 19e keer de Aagtekerkerun. Deelname is mogelijk op de 13,8 kilometer of de 7,5 kilometer. U kunt inschrijven via de website www.mcdepekelinge.nl. De voorinschrijving stopt woensdag 19 december om 23:59. Na-inschrijven is mogelijk bij Hotel Café Restaurant Kodde vanaf 11:30 uur tot 13:30 uur.

De start is om 14:00 uur vanaf de Kerkring achter de antieke brandweerauto. Douchen en omkleden is mogelijk in de sportzaal in de Agathastraat. Voor de eerste drie deelnemers in de verschillende klassen zijn er zowel voor de heren als de dames bekers beschikbaar gesteld door HCR Kodde. Voor iedere deelnemer is er een herinnering af te halen bij HCR Kodde tegen inlevering van het startnummer. Tevens is er een loterij waarbij ook natura prijzen worden verloot. EHBO en baancommissarissen verzorgen de veiligheid tijdens deze run. Deelname is geheel op eigen risico.

Het is zaterdag 22 december hoogwater om 13:11 uur. Er blijft dus een harde strook strand over voor deze run. Vergeet niet om van de vergezichten te genieten die deze run zo mooi maken. Direct na de prijsuitreiking zal Bandover een spetterend eindfeest verzorgen. Wie ooit eerder bij een optreden van deze band is geweest zal ongetwijfeld geen minuut van dit optreden willen missen. Feest gegarandeerd.

Aagtekerke Mid Winter Wandeltocht

MC de Pekelinge organiseert, in samenwerking met Sportdorp Oostkapelle (STWO) en Stichting Wandelen Oostkapelle de Aagtekerke Mid Winter Wandeltocht. Start van deze wandeltocht is om 10:00 uur bij HCR Kodde. De wandeling loopt over hetzelfde parcours als de Aagtekerkerun. Inschrijving vindt plaats bij HCR Kodde vanaf 8:30 uur en kan uitsluitend op zaterdag 22 december. Voorinschrijven voor deze wandeltocht is dus niet nodig. Deelnemers lopen individueel. Een mooie tocht over B-wegen, duinen, bos en strand. Uw route wordt overhandigd bij HCR Kodde.[l]