Stormvogels 1 wint opnieuw

WESTKAPELLE - Ook na drie wedstrijden heeft Stormvogels 1 nog de volle buit. Op bezoek bij PSV/lifovragen.nl 1 zag de ploeg van trainer Bert Mol de tegenstander in het begin nog mee scoren, maar had daarna de regie in handen. De verre uitwedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 13-22.

Stormvogels 1 was gewaarschuwd voor PSV/lifovragen.nl 1. In de eerdere wedstrijden hadden ze makkelijk de korf weten te vinden. In het begin van dit duel was dat ook het geval. De bezoekers hadden het lastig en konden in de eerste minuten de tegenstander niet van zich af schudden. Naar de rust toe ging het beter en was er een kleine voorsprong: 7-10.

Na de rust ging Stormvogels 1 rustig verder. Het verschil werd steeds iets groter en de overwinning kwam dan ook niet meer in het gevaar. PSV/lifovragen.nl 1 werd verdedigend goed vast gezet, waardoor zij nog maar zes keer de korf wisten te vinden. De bezoekers gingen door met scoren. Stormvogels 1 wist zo ook in Eindhoven de punten te pakken (13-22).

Zaterdag 15 december komt Stormvogels 1 voor het laatst in 2018 in actie. De ploeg van trainer Bert Mol neemt het in de Couburg op tegen Blauw Wit (K) 1. Het duel begint om 17:15 uur. Het programma van de overige teams van Stormvogels ziet er als volgt uit: Stormvogels 2-Blauw Wit (K) 2 16:00 uur, Stormvogels 3-Blauw Wit (K) 3 14:50 uur, Stormvogels D1-KVK D1 13:45 uur, Stormvogels D2-KVK D3 12:45 uur, Stormvogels E1-Swift (M) E1 11:45 uur, Stormvogels E2-Blauw Wit (K) E1 11:45 uur, Stormvogels F1-Fortis F2 10:00 uur en Atlas F1-Stormvogels F2 10:00 uur. [l]