Kerstconcerten Luctor et Emergo

ZOUTELANDE - Zondag 23 december a.s. geeft muziekvereniging Luctor et Emergo o.l.v. Junior Huigen weer haar jaarlijkse kerstconcert in de Catharinakerk, Willibrordusplein 3 te Zoutelande, aanvang 19.30 uur. Gospelkoor Inspiration uit Middelburg o.l.v. Moritz Benschop, zal ook haar medewerking verlenen deze avond.

De opbrengst van het concert gaat dit jaar naar het vrijwilligersproject van de CSW in Middelburg voor Zuid-Afrika en Kenia. Een lid van onze vereniging die eveneens leerling is van de CSW, zal dit schooljaar naar Kenia reizen om daar als vrijwilliger te helpen aan projecten zoals het afbouwen van een school en het multifunctionele centrum. Tevens zullen naast het werk ook leuke dingen gedaan worden met kinderen uit een weeshuis en mogen zij lesgeven op een kleuterschool. Het project is vrijwel volledig afhankelijk van donaties en giften.

Entree van dit concert is gratis. De opbrengst van de koffiepauze en de collecte na afloop van het concert komt ten goede aan dit project. Iedereen is van harte welkom!

Maandag 17 december a.s. geeft muziekvereniging Luctor et Emergo o.l.v. Junior Huigen weer een kerstconcert in Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Ook hier beginnen we om 19.30 uur. [l]