Noormannen boekt eerste thuisoverwinning

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest in de laatste wedstrijd voor de winterstop aantreden tegen Dauwendaele uit Middelburg. Een belangrijke wedstrijd, daar beide teams 14 punten hadden en Noormannen deze punten had vergaard met 13 punten in uitwedstrijden en slechts één gelijkspel in een thuiswedstrijd.

Noormannen speelde een prima eerste helft en dat resulteerde in drie doelpunten, gescoord door Brian de Visser, Marlo Janisse en Rens de Visser.De tweede helft was beduidend minder van de thuisclub en de bezoekers wisten te scoren. Het was echter aanvoerder Erwin Pouwelse, die uit een vrije trap voor de 4-1 zorgde. Dauwendaele gaf zich nog echter niet gewonnen en kwamen op 4-2. Het werd zelfs in de 90e minuut nog 4-3, doch Noormannen kan de winterstop ingaan met een eerste thuiswinning en komt met 17 punten in het linkerrijtje terecht. Verder trad Noormannen 1 op dinsdag 11 december aan in Breda tegen Jeka voor de Beker. Jeka komt uit in de 2e Klasse en bleek een maatje te groot en de uitslag eindigde in een 3-0 overwinning voor de thuisclub.

Overige uitslagen

Noormannen 3-De Meeuwen 5 6-2

Noormannen 4-'s Heer Arendskerke 4 4-4

JO11-1-De Westhoek JO11-1 0-14

JO7 deed mee aan de eerste speelronde van het Rabobankzevendorpentoernooi in Sportzaal "De Bellink".

Programma

Donderdag 27 december: Kerststollentoernooi voor senioren in Sportzaal De Bellink, Molenwal in Westkapelle.

Zaterdag 22 december: 2e speelronde Rabobankzevendorpentoernooi voor JO8 en JO9, in Sportzaal De Bellink. 11.00u Krabbendijke JO13-1-JO13-1

Zaterdag 29 december: 9.30u Zaalvoetbalkersttoernooi in Sportzaal De Bellink voor jongens en meisjes van 4 t/m 15 jaar. Er zijn 40 inschrijvingen

Maandag 31 december: Jaarlijkse Oliebollendag. [l]