Kampioenen van 2018.
Kampioenen van 2018.

Huldiging kampioenen HSV Middelburg

MIDDELBURG - Op het strand aan de Boulevard te Vlissingen werd op zondag 16 december de laatste zoutcompetitiewedstrijd van HSV Middelburg vervist.

In praktijk was het niet meer mogelijk om Piet Nijpjes de kampioenstitel te ontnemen. Zijn voorsprong was dermate dat zelfs zijn naaste belager Marijn Volk hem niet voorbij kon ongeacht de uitslag van de laatste wedstrijd. Wel kon er deze wedstrijd nog gestreden worden voor de derde plaats waarvoor nog zo’n zes vissers theoretisch in aanmerking konden komen.

De wedstrijd kenmerkte zich door wat wijtingen die er gevangen werden. Naast dat kleine spul kwamen er ook enkele scharren het strand op. Er deden 37 vissers mee, de winnaar van de 'van Straten' cup werd Dennis van Dijk met 12 vissen en 286 cm. De nummer twee René van Eenennaam had 11 vissen en 264 cm. En derde werd Marvin van Belzen met 6 vissen en 157 cm. vis.

Huldiging kampioenen

Dezelfde middag werden de kampioenen van de boot- zout- en zoetcompetities gehuldigd tijdens een gezellig onderonsje van alle wedstrijdvissers, wel of niet met moeders de vrouw. Alle uitslagen kunt U vinden op http://www.hsvmiddelburg.nl/

Dat het gezellig was lag niet in het minst aan de prima muziek die door onze club-DJ Dennis van Dijk verzorgd werd evenals de jaarlijkse quizz. Alle vissers van vandaag hadden prijs, van kalkoenen en ander wild, tot flessen wijn. De winnaar van deze 'van Straten' cup nam ook de wisselbeker mee naar huis als bewijs voor in de prijzenkast.

De gebruikelijke erwtensoep met worst en diverse kleine hapjes werden verzorgd door André van Mierlo, terwijl Kees Marteijn heerlijke door hemzelf gerookte beenham aanleverde. Het is een zeer gezellige boel geworden met tevens een wild verloting, veel koffie en af en toe een biertje. Dus nu op naar het visjaar 2019 met hopelijk veel vis en vissers en net zo’n goed weer als in dit jaar. [l]