Vrijwilligers in het zonnetje door mooie samenwerking

MIDDELBURG - Scouting De Valkeniers zette dit weekend hun vrijwilligers op een wel heel bijzondere manier in het zonnetje.

In samenwerking met Stichting Chocolate Lovers is er een speciaal geschenk gemaakt. Een welgemeend dank je wel voor al het werk dat de onmisbare Scouting vrijwilligers dit jaar verzetten. Ook is deze samenwerking een steun in de rug voor het mooie werk van de Stichting Chocolate lovers uit Middelburg, die zich in zet om gezinnen met langdurig/ernstig zieke kinderen te helpen.

Scouting De Valkeniers telt 40 vrijwilligers, de meesten zetten zich wekelijks in om de opkomsten van de jeugdleden te verzorgen. De andere vrijwilligers ondersteunen de groep, als wasouder, webmaster, lid van het materiaalteam of bestuurslid. Samen zorgen ze er voor dat bijna 100 leden uit Koudekerke en omgeving een geweldige scoutingtijd beleven en herinneringen voor het leven maken.

Stichting Chocolate Lovers zet zich al ruim vijf jaar in om gezinnen met langdurig zieke kindjes te helpen aan mooie momenten, laatste wensen van kinderen in vervulling te laten gaan en ouderen te helpen aan extra levensvreugde. Inmiddels werken bijna 50 vrijwilligers dag in, dag uit aan de verkoop van 100% (h)eerlijke chocolade om dit doel te verwezenlijken. [l]