Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland
Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland Bert Zuidweg

Oud Hollandse Volkskertszang in Middelburg

MIDDELBURG - Op woensdag 26 december (2e kerstdag) zal in de Nieuwe Kerk van Middelburg de inmiddels traditionele Oud-Hollandse Volkskerstzang avond, georganiseerd door Omnis Cantare worden gehouden.

Medewerking aan deze avond wordt verleend door het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen. Verdere medewerking en muzikale invulling aan het programma wordt gegeven door Maurice van Dijk (trompettist), de pianist Arjan Wouters en organist Martin Weststrate. Alle musici zullen zowel gezamenlijk als solistisch te beluisteren zijn. Het CSMZ bestaat uit ruim 120 leden die afkomstig zijn uit geheel Zeeland en zij brengen deze avond traditioneel een avondvullend programma ten gehore wat bestaat uit Nederlandstalige kerstliederen.

Tijdens deze avond zal de opbrengst uit de diverse zangavonden die Omnis Cantare in 2018 heeft gehouden worden bekend gemaakt. De avond begint om 19.30 uur en de deuren zijn vanaf 19.00uur geopend voor publiek en vanaf 19.15 uur is er samenzang. Tijdens deze avond wordt er gecollecteerd t.b.v. het Evangelisatiewerk in Vlissingen en Almere. De organisatie hoopt veel bezoekers te mogen verwelkomen, toegang tot deze avond is vrij. Kortom een avond voor het hele gezin. Mogen wij u ook begroeten?[l]

Het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland